Поживні характеристики
| Жири, г/100г | 10.2 |
| Білки, г/100г | 1.3 |
| Вуглеводи, г/100г | 65.6 |
| Вуглеводи, з яких цукри, г/100г | 57.3 |
| Калорійність, ккал/100г | 359 |
| Калорійність, кДж/100г | 1515 |
| Сіль, г/100г | 0.11 |
| Насичені жири, г/100г | 7.8 |
Умови зберігання
| Мін. температура | +15 |
| Відносна вологість, до, % | 75 |
| Макс. температура | +21 |
| Температура зберігання, ºC | +18 (+/-3) |
| Термін придатності, днів | 180 |
| Температурний режим зберігання | Не потребує особливого температурного режиму |
Інше
| Вид продукції | ЦУКЕРКИ ЖЕЛЕЙНІ |
Основні
| Органічний продукт | НІ |
| Підходить вегетаріанцям | ТАК |
| Підходить веганам | НІ |
Склад: Цукор, патока крохмальна, глазур кондитерська - (21 (+/-3))% (цукор, жир кондитерський (повністю гідрогенізований рафінований пальмоядровий стеарин), какао-порошок - 19.9%, емульгатори (лецитин соєвий, полігліцерин), сіль "Екстра", ароматизатор), замінник молочного жиру (олії пальмова, соняшникова та пальмоядрова рафіновані дезодоровані, емульгатор дистильований моногліцерид (Е471), лецитин соєвий (Е322), антиоксидант (аскорбіл пальмітат Е304, концентрат суміші токоферолів Е306)), желюючий агент пектин, продукт згущений з молоком нежирний (молоко коров'яче знежирене, сироватка молочна суха, цукор, молочний цукор (лактоза)), регулятор кислотності кислота лимонна, желюючий агент агар, білок яєчний сухий, олія соняшникова рафінована дезодорована, ароматизатори, консерванти (сорбат калію, бензоат натрію), фермент біоінверт