Поживні характеристики
| Жири, г/100г | 11 |
| Білки, г/100г | 15 |
| Вуглеводи, г/100г | 10 |
| Вуглеводи, з яких цукри, г/100г | 8 |
| Калорійність, кДж/100г | 821 |
| Калорійність, ккал/100г | 196 |
| Сіль, г/100г | 0.9 |
| Насичені жири, г/100г | 1.2 |
Умови зберігання
| Мін. температура | 0 |
| Відносна вологість, до, % | 75 |
| Макс. температура | +25 |
| Температура зберігання, ºC | 0..+25 |
| Додатковий термін придатності, ГОДИНА, після відкриття | 24 |
| Температура зберігання (ДТП), ºC (після відкриття) | 0..+4 |
Основні
| Метод обробки | В СОУСІ |
| Органічний продукт | НІ |
Склад: Шматочки атлантичного лосося (риба, Salmo salar, походження Норвегія/Шотландія/Чилі/Фарерські острови) 60%, соус теріякі (вода, ароматизатор (соєві боби, мальтодекстрин, сіль, карамель у порошку, ріпакова олія, ароматизатор), цукор, загущувачі: модифікований крохмаль Е1422 та Е1414, гуарова камедь, камедь ріжкового дерева, сіль, регулятор кислотності оцтова кислота)