Поживні характеристики
| Жири, г/100г | 28 |
| Білки, г/100г | 2.4 |
| Вуглеводи, г/100г | 1 |
| Вуглеводи, з яких цукри, г/100г | 1 |
| Жирність, % в сухій речовині | 50 |
| Калорійність, ккал/100г | 353 |
| Калорійність, кДж/100г | 1467 |
| Сіль, г/100г | 1 |
| Насичені жири, г/100г | 19 |
Умови зберігання
| Мін. температура | 0 |
| Відносна вологість, % | 80-90 |
| Макс. температура | +6 |
| Температура зберігання, ºC | 0..+6 |
| Додатковий термін придатності, ДЕНЬ, після відкриття | 7 |
| Термін придатності, днів | 90 |
| Температура зберігання (ДТП), до ºC (після відкриття) | +8 |
| Температурний режим зберігання | от 0 °С до 10 °С |
Основні
| Органічний продукт | НІ |
| Підходить вегетаріанцям | ТАК |
| Підходить веганам | НІ |
Склад: Молоко коров’яче нормалізоване пастеризоване (молоко коров'яче незбиране, молоко коров’яче знежирене), сіль кухонна, агент твердіння хлорид кальцію, з використанням заквашувальних препаратів (мезофільні та термофільні молочнокислі бактерії) та молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження (хімозин)