Поживні характеристики
| Жири, г/100г | 20.5 |
| Білки, г/100г | 8 |
| Вуглеводи, г/100г | 29 |
| Вуглеводи, з яких цукри, г/100г | 26.2 |
| Жирність, % | 15 |
| Калорійність, ккал/100г | 333.1 |
| Калорійність, кДж/100г | 1390.2 |
| Сіль, г/100г | 0.07 |
| Насичені жири, г/100г | 16.2 |
Умови зберігання
| Мін. температура | +2 |
| Макс. температура | +6 |
| Температура зберігання, до,ºC | +2..+6 |
| Додатковий термін придатності, ДЕНЬ, після відкриття | 1 |
| Термін придатності, днів | 25 |
| Температурний режим зберігання | от 0 °С до 10 °С |
Інше
| Вид продукції | СИРОК ГЛАЗУРОВАНИЙ |
Основні
| Містить глютен | МОЖЕ МІСТИТИ СЛІДИ |
| Органічний продукт | НІ |
| Підходить вегетаріанцям | ТАК |
| Підходить веганам | НІ |
Склад: Сир кисломолочний (43.6%), глазур кондитерська (27.8%) (цукор, жири рослинні (олії пальмоядрова повністю гідрогенізована, кокосова повністю гідрогенізована), какао-порошок, зі зниженим вмістом жиру 10-12%, какао терте, емульгатор (соєвий лецитин), сіль кухонна, ароматизатори: "Шоколад", "Ванілін"), наповнювач фруктовий пастеризований "Вишня" (10%) (вишня (50%), вода питна, цукровий сироп, стабілізатор модифікований крохмаль кукурудзяний, згущувачі пектини, натуральні барвники антоціани, ароматизатор вишні, стабілізатор камедь ріжкового дерева, регулятор кислотності лимонна кислота, стабілізатор ксантанова камедь, натуральні барвники карміни, регулятор кислотності цитрат кальцію), цукор, масло вершкове, стабілізатор модифікований крохмаль кукурудзяний, ароматизатор ванілін