Поживні характеристики
| Жири, г/100г | 2.9 |
| Білки, г/100г | 3 |
| Вуглеводи, г/100г | 13.1 |
| Вуглеводи, з яких цукри, г/100г | 11.1 |
| Жирність, % | 2.8 |
| Калорійність, ккал/100г | 92 |
| Калорійність, кДж/100г | 389 |
| Клітковина | 1 |
| Сіль, г/100г | 0.1 |
| Насичені жири, г/100г | 2 |
Умови зберігання
| Мін. температура | +2 |
| Макс. температура | +6 |
| Температура зберігання, ºC | +4 (+/-2) |
| Додатковий термін придатності, ГОДИНА, після відкриття | 48 |
| Термін придатності, днів | 28 |
| Температура зберігання (ДТП), ºC (після відкриття) | +4 (+/-2) |
Основні
| Містить глютен | МОЖЕ МІСТИТИ СЛІДИ |
| Органічний продукт | НІ |
| Підходить вегетаріанцям | ТАК |
| Підходить веганам | НІ |
Склад: Молоко коров'яче незбиране, наповнювач пастеризований "Манго-маракуя-клітковина з насіння льону" (20%), (вода питна, манго (22%), цукор, пюре манго концентроване (5%), клітковина з насіння льону (4%), сік маракуї концентрований (0.7%), сік лимонний концентрований, стабілізатори та згущувачі (крохмаль кукурудзяний, пектини), натуральний ароматизатор (тип "Маракуя"), ароматизатор, барвник бета-каротин), цукор, стабілізаційна система (модифікований крохмаль кукурудзяний, желатин, крохмаль, гуарова камедь), молоко сухе знежирене, вершки з молока коров'ячого, закваска чистих культур молочнокислих бактерій для йогурту