Поживні характеристики
| Жири, г/100г | 0.2 |
| Білки, г/100г | 4.5 |
| Вуглеводи, г/100г | 76.4 |
| Вуглеводи, з яких цукри, г/100г | 74.9 |
| Калорійність, ккал/100г | 328 |
| Калорійність, кДж/100г | 1394 |
| Сіль, г/100г | 0.21 |
| Насичені жири, г/100г | 0 |
Умови зберігання
| Мін. температура | +15 |
| Відносна вологість, до, % | 75 |
| Макс. температура | +21 |
| Температура зберігання, ºC | +18 (+/-3) |
| Термін придатності, днів | 730 |
| Температурний режим зберігання | Не потребує особливого температурного режиму |
Інше
| Вид продукції | ЦУКЕРКИ ЖЕЛЕЙНІ |
Основні
| Містить глютен | МОЖЕ МІСТИТИ СЛІДИ |
| Органічний продукт | НІ |
Склад: Патока, цукор, желатин, вологоутримуючий агент сорбітовий сироп, регулятори кислотності (молочна кислота, лимонна кислота), желюючий агент пектин, сік яблучний концентрований, глазуруючий агент (віск бджолиний білий і жовтий), ароматизатори, барвники (антоціани, куркумін, екстракт паприки, індигокармін)